2017-yaz-sezonu-ayakkabi-trendleri-banner2017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  22017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  32017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  42017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  52017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  62017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  72017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  82017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  92017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  102017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  112017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  122017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  132017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  142017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  152017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  162017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  172017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri  18

2017 Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri

2017 yaz sezonu ayakkabı trendleri oldukça sıra dışı halleri, görünümleri ve kullanım farklarıyla dikkat çekiyor. Kadınların hem spor hem klasik hem de abiye giyimlerini tamamlayacak genişlikteki listemizi lafı fazla uzatmadan sizlerle paylaşalım.
 
Tayt – Çizmeler Dikkat Çekiyor!
2017 yaz sezonu ayakkabı trendleri arasında en dikkat çekici model şüphesiz Balengiaga’nın tayt çizmeleri oluyor. Yine bu başlıkta yer verdiğimiz Fendi’nin çorap – ayakkabı birlikteliği ile tasarlanmış ürünü dikkat çeken diğer bir model. Bir bakanı bir daha baktıran bu sevimli ve rahat kullanımlı ayakkabılar tecrübe etmeye değer.
 
Ayakkabılar Artık Tropikal Havada
Dolca & Gabbana kendine güvenen yaz renklerini üzerinde taşıyan platform topuklulara renk ve tropik bir hava vermiş. Ancak görenin bize hak vereceği bu ayakkabılarla yürümek eskiden olduğundan daha keyifli olacak.
 
İkonik Topuklar
2017 yaz sezonu ayakkabı trendleri topuklara yeni bir soluk getirdiğini Saint Laurent’in sıra dışı tasarımlı YSL topukları, Kenzo’nun yay görünümlü topukları ile gözler önüne seriyor. Topuklara anlam geliyor diyebiliriz. Bu sevimli topuklular önce seyre sonra da kullanmaya değer.
 
Ayakkabıya Romantizm Geliyor!
Artık özel gün ve geceleriniz daha bir romantik olacak. Veya şöyle diyelim romantik ortamlarınıza artık ayakkabılarınız da uyum sağlıyor! Erdem, Gucci, Givenchy ve Alexander McQuenn son derece şık, modern ve romantik tasarımlarıyla bu konuda iddialı bir şekilde karşımızda.
 
Fütüristik Ayakkabılarla Fütüristik Adımlar
Evet 2017 yaz sezonu ayakkabı trendleri ayakkabılarımıza fütüristik bir hava getiriyor. Öyle görülüyor ki onların bu stilleri bizlere fütüristik adımlar attıracak ve bizi geleceğe taşıyacak. Chanel, Maison Margiela, Stella McCartney markaları bu kulvarda iddialı.
 
Bant Ayrıntılar
Cristian Dior koleksiyonunda dikkat çeken tutku bantları ayakkabılara sıra dışılık veren yeni bir yorum. Şayet 2017 yaz sezonu ayakkabı trendleri listesini incelemediyseniz bu ayakkabıyı muhakkak görmelisiniz.
Işıltılı Topuklar
Topuklara hem renk hem ışıltı geliyor. Pırıl pırıl parlayan platform ve stiletto topuklarla abiyelerinizi düşünmeden tamamlayabileceksiniz. Balmain’in tasarımlarında göze çarpan bu modeller ile özel günleriniz daha özel ve keyifli olacak.
 
Tüy Detaylı Sandaletler
2017 yaz sezonu ayakkabı trendlerinden bahsedilir de sandaletlerden bahsedilmez mi! Karşınızda Prada'nın koleksiyonunda gördüğümüz tüy detaylı sandaletler. Çok sevimli bu sandaletlerle yazın yürüyüşler daha keyifli yapılacak.
 
Bilekten Kemerliler Her Zaman Favori
Valentino, Saint Laurent ve Lanvin’in alışılmışın dışındaki bilekten kemerli ayakkabıları görülmeye değer! Kemerli modellerde oldukça ince veya kalın kemerlileri görmek mümkün. Ruganın yanında süetin yeşil renkte kullanılışı da göz dolduruyor.
 
Renkli Renkli Tasarımlar Göz Dolduruyor!
Mevsimlerden yazın gelmesiyle giyimimize gelen yaz renkleri ayakkabılarımıza da yansıyor. Balengiaga, Valentino, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Prada, Gucci ve Lanvin moda otoriteleri 2017 yaz sezonu ayakkabı trendleri modelleri ile tatlı pembeler, yeşiller ve maviler hayatımıza bütünüyle renk veriyor. yaz

Share this Post: