2017-gelinlik-trendleri-banner2017 Gelinlik Trendleri 22017 Gelinlik Trendleri 32017 Gelinlik Trendleri 42017 Gelinlik Trendleri 52017 Gelinlik Trendleri 62017 Gelinlik Trendleri 72017 Gelinlik Trendleri 82017 Gelinlik Trendleri 92017 Gelinlik Trendleri 102017 Gelinlik Trendleri 112017 Gelinlik Trendleri 122017 Gelinlik Trendleri 132017 Gelinlik Trendleri 142017 Gelinlik Trendleri 152017 Gelinlik Trendleri 162017 Gelinlik Trendleri 172017 Gelinlik Trendleri 182017 Gelinlik Trendleri 192017 Gelinlik Trendleri 202017 Gelinlik Trendleri 212017 Gelinlik Trendleri 222017 Gelinlik Trendleri 232017 Gelinlik Trendleri 242017 Gelinlik Trendleri 25

2017 Gelinlik Trendleri

Düğün sezonunun yaklaştığı şu günlerde gelin adayları ve gelinlik sektörünü takip edenler için 2017 gelinlik trendlerini derledik. İşte bu yıl dikkatleri üzerine çekecek ve ezber bozacak 2017 gelinlik trendleri
 
Transparan Gelinlikler
Oldukça cüretkar bu tarz gelinlikler transparan oluşları ve gelinlik sektöründeki sıra dışı halleriyle son derece dikkat çekici. Bu tarz gelinlikler ağırlıklı olarak tül ve dantel tasarımların kendini gösterdiği modeller. 2017 gelinlik trendleri arasında transparan gelinliklerin başı çektiğini söyleyebiliriz.
 
Transparan gelinlikler teninizin üzerinde oldukça hareketli görüneceğinden saçların sade halleri tercih edilmelidir. Aksesuar olarak da göz yormayan küçük ebatlarda olanları tercih edilmeli ya da bu tarz gelinliklerde aksesuar hiç kullanılmasa da olur.
 
Yalın Gelinlikler
2017 gelinlik trendleri arasında ikinci sırada yalın gelinlik modellerinde bahsetmek gerekir. Yalın gelinlik modelleri sadelikten ödün vermeyen gelin adayları için adeta biçilmiş kaftan! Duru ve asil duruşları ile gelin hanımın asaletini arttıracak havaya sahip.
 
Yalın gelinliklerde duvak olarak uzun ve işlemeli duvaklar yerine küçük ebatta olanları tercih edilmelidir. Bunun sebebi gelinliğin genel sade havasının bozulmamasıdır. Yalın gelinliklerde yalınlık bir bütün olarak gösterilmelidir. Bu tarz gelinliklerde aksesuar ise muhakkak olmalıdır. Gelinliğin sade duruşuna aksesuar hareket kazandırır. Bu yüzden konuyla ilgili profesyonel bir seçim gelin hanımı son derece zarif ve şık gösterecektir. Ayakkabı olarak da platformlu ya da stiletto her iki çeşit ayakkabı da bu tarz bir gelinliğin altına uyum sağlar.
 
Katlı Etekler
2017 gelinlik trendleri arasında sayılmazsa olmaz gelinlik modelleridir. Gelinliğe dinamik bir hava veren bu tarzda belden aşağıya kadar kabarık ve katlı etekler dikkati çeker. Bu başlıkta gelin adayları için bir parantez açmak gerekirse katlı etek gelinlik modelini kilo sorunu olan hanımlar tercih etmemelidir. Aksi halde gelinliğin görünüşü itibariyle fiziki bakımdan olduklarından fazla görünebilirler.
 
Katlı etekler ile gelinlik son derece hareketli görüneceğinden gelin adayları sade aksesuardan yana olmalıdır. Bunları gelinliğin modeline göre belirleyebilirler. Gelinliğin kol ya da boyun kısmı neresine hareket kazandırılması gerekiyorsa gelin adayı buna göre aksesuar seçimi yapmalıdır.
 
Derin Yırtmaçlı Gelinlikler
Gelinliğe cüretkar bir hava veren derin yırtmaçlar gelinlik anlayışımıza farklı bir soluk kazandırıyor. Kaftan görünümlü, uzun balık, kuyruklu ve tül detaylarıyla derin yırtmaçlı gelinlikler 2017 gelinlik trendleri ile klasik gelinlik anlayışımıza yeni bir soluk kazandırıyor.
 
Gelinlik Anlayışımıza Sıra Dışı Bir Soluk! Pantolon!
Gelinlik deyince ilk akla kabarık etekler gelir. 2017 gelinlik trendleri sayesinde gelinlikte pantolon anlayışı ile bu tabu yıkılacağa benziyor. Bu hususta kısa, dar, boru ve ispanyol paça çeşitlerini görmek mümkün. Pantolonları dantel, tül, transparan ve yalın üst detayları tamamlıyor. Böyle bir gelinliğin altına şık ve zarif yüksek topuklu stiletto çok yakışacaktır.
 
Bu tarz gelinlik türü rahatlığından ve sportif görünümünden fire vermek istemeyen gelin adayları için idealdir. Şüphesiz pantolon gelinlikler ile gelinler kendilerini kasnaklı eteklilere nazaran çok daha konforlu hissedecektir.
 
A Form Kısa Etekler
Bu tarz etekler gelin hanımı olduğundan genç gösterirken, gelinliğe de dinamik bir hava katıyor. A form kısa etek gelinlikleri özellikle olduğundan genç görünmek isteyen gelin adayları tercih edebilir. Bu sevimli gelinlikleri tül, saten ve taş detaylarıyla görmek mümkün.
 
Bu gelinlikler modeline göre derli toplu yapılmış bir saç ve uygun aksesuarlar ile tam bir bütün haline getirilebilir. Bu gelinliklerin altında ayakkabı seçimi çok mühimdir. Etek boyu itibariyle tamamıyla göz önündedir. A form kısa etekli gelinlikler altında çapraz ya da düz bilekten bağlamalı stilettolar çok zarif ve şık duracaktır.
 
Artık Gelinlik Sadece Beyaz Olmaktan Çıkıyor!
2017 gelinlik trendleri gelinlik anlayışımıza renkler bakımından da yeni bir soluk getiriyor. Bundan böyle gelinlik deyince sadece beyaz renk akla gelmeyecek! 2017 yılı modası gelinliklerin en yumuşak tonlarıyla pembe, yeşil ve lila da olabileceğini gösteriyor.

Share this Post: